Rekry

Avoimet työ- ja harjoittelupaikat

Aholansaari työllistää vuosittain 10-15 henkilöä, sesongista riippuen. Sen vuoksi etsimme mukavaan joukkoomme osaavia ja oma-aloitteisia tekijöitä seuraavanlaisiin työtehtäviin:

Vakituiset työsuhteet talvikaudelle 2021

 • Myyntisihteeri (kokoaikainen, vakituinen)
  Myyntisihteerin työtehtäviin kuuluvat lomakeskuksen myynti- ja markkinointitehtävät, ryhmämyynti sekä tarjousten tekeminen, vastaanoton asiakaspalvelu, hallinnon toimistorutiinit ja toiminnan suunnittelu yhdessä toimitusjohtajan kanssa.
 • Hotelliemäntä/-isäntä (kokoaikainen, vakituinen)
  Hotelliemännän/-isännän tehtäviin kuuluvat lomakeskuksen sekä yleisten että majoitustilojen viihtyvyydestä ja siisteydestä huolehtiminen.

Kesätyöntekijät 2021

 • Kesäisäntä/-emäntä (’prolepäle’); 2 henkilöä (kausityöntekijä)
  Kesäisännän/-emännän työtehtäviin kuuluu nuorisotalkoolaisten (’prolet’) ohjaaminen sekä työtehtävissä että vapaa-ajalla.  Lisäksi he avustavat lomakeskuksen henkilöstöä tavanomaisissa työtehtävissä.
 • Keittäjä/kokki (kokoaikainen, kausityöntekijä)
  Keittäjän/kokin työtehtäviin kuuluu lomakeskuksen keittiössä lämpimien ruokien valmistus pääsääntöisesti buffetlinjastoon ja keittiön muut avustavat työt sekä pitopalvelun puolella juhlatarjoiluun liittyvät tehtävät. Hiljaisena aikana keittiössä toimitaan yksin ja kiireisenä leirikautena yhteistyössä keittiön muiden työntekijöiden kanssa.
 • Keittiöapulainen (koko- tai osa-aikainen, kausityöntekijä)
  Keittiöapulaisen työtehtäviin kuuluu lomakeskuksen keittiössä kylmien aterioiden valmistelu ja tarjoilu pääsääntöisesti buffetlinjastosta ja keittiön muut avustavat työt sekä pitopalvelun puolella juhlatarjoiluun liittyvät tehtävät. Hiljaisena aikana keittiössä toimitaan yksin ja kiireisenä leirikautena yhteistyössä keittiön muiden työntekijöiden kanssa.

Ota yhteyttä  ja kysy lisää!
Toimitusjohtaja  Anne Tuomainen,
p. 010 3370 666 tai anne.tuomainen@aholansaari.fi