Aholansaaren Matkailu Oy

Aholansaari –
Paavo Ruotsalaisen, herännäisyyden isän kotisaari

Sinne Paavo palasi seuramatkoiltaan. Siellä Paavo ja puolisonsa Riitta kestitsivät ja saunottivat niin ystävänsä kuin vieraammatkin. Jo 200 vuoden ajan on saareen kokoonnuttu veisaamaan, puhumaan ja odottamaan armonvilausta.

Paavon henkinen perintö ja Paavoa ympäröinyt luonto elävät yhä Aholansaaressa. Sen vehreys, vaaramaisema, kimmeltävä Syväri-järvi ja yllä mittaamaton taivas uudistavat vuosittain tuhannet saaressa vierailevat matkalaiset.

Koe itse saaren lumo. Hanki lomaosake ainnutlaatuisesta ympäristöstä. Samalla varmistat omalta osaltasi, että Paavo Ruotsalaisen perintö säilyy elävänä.

Aholansaari tarvitsee tukea

Aholansaaren uusimman majoitusrakennuksen Sepänpajan rakentamisesta koitunut velka rasittaa saaren taloutta merkittävästi. Velkaa rakentamisesta on jäljellä noin 500 000 euroa.

Aholansaaren Matkailu Oy:n osakeanti

Pelastustoimena on päätetty jatkaa osakeantia 31.12.2018 saakka velkataakasta selviämiseksi. Tähän mennessä osakkeita on merkitty 279 kpl.

Yksi Aholansaaren Matkailu oy:n osake maksaa 1000 euroa. Osake oikeuttaa kolmen vuorokauden yöpymiseen Sepänpaja- huoneistohotellissa. Kaikki osakkeiden merkitsemisestä tulleet rahat osoitetaan täysimääräisesti lainan maksuun. Kun merkitset osakkeen nimiisi, pelastat konkreettisesti palan Aholansaarta.

Yhtiöjärjestys sekä osakeantiesite ja sen yhteydessä oleva merkitsemislomake löytyvät pdf-tiedostoina alla olevista linkeistä. Esitettä voi myös tilata Aholansaaren toimistosta
p. 010 3370 660 tai sähköpostilla aholansaari@aholansaari.fi.

Lisätietoa osakeannista antaa
toimitusjohtaja Anne Tuomainen, p. 010 3370 666

Yhtiöjärjestys

Osakeantiesite