Rippikoulut

Rippikoulut ovat olleet jo yli viidenkymmenen vuoden ajan keskeinen osa Aholansaaren nuorisotyötä.

Aholansaaressa järjestetään rippikouluja koulujen lomakaudella sekä talvella että kesällä. Kesäkaudella perinteiset Ahis-rippikoulut ovat  keskeinen osa Herättäjän nuorisotyötä. Leirin opetuksesta ja muista käytännönjärjestelyistä vastaa Herättäjä-Yhdistys ry.

kuva: Mika Nuorva

Useat seurakunnat käyvät Saaressa pitämässä rippikoulujaan ympäri vuoden. Talven laskettelurippikoulut ovat varsin suosittuja ja Aholansaaren sijainti onkin sellaiseen mitä parhain. Aholansaari järjestää leiriläisten kuljetuksen rinteeseen ja takaisin ennalta sovitun aikataulun mukaan. Saaressa on paljon mukavaa tekemistä myös kesäkaudella. Aholansaaren rippileirillä saariolosuhteet ovat nuorille mieleiset ja jopa eksoottiset. Nuoret sanovatkin olevansa Saaren vankeja. Se kuvastaa hyvin sitä kokemusta ja sidettä, joka monelle syntyy Aholansaareen rippikoulussa. Toiset jäävät loppuiäkseen Saaren vangiksi ja saapuvat vuosi vuoden jälkeen aina uudelleen Aholansaareen.

Aholansaari tarjoaa siis mainiot puitteet leirin järjestämiseksi. Ovathan Saaren tilat muotoutuneet juuri rippileirien pitoon soveltuviksi. Vapaita rippikouluviikkoja on sekä talvelle, että kesälle.

Jos seurakuntasi etsii rippikoululle soveltuvia tiloja, ota yhteyttä myyntipalveluumme p. 010 3370 661 tai myynti@aholansaari.fi ja pyydä tarjous!

Ahis-leirien ilmoittautumiset Herättäjä-Yhdistys, lue lisää Nuori Yty -nuorisotyön omilta sivuilta.