Majoitus

Lomakeskus Aholansaari tarjoa viihtyisiä majoitustiloja historiallisessa museo- ja kulttuurimiljöössä. Aholansaaressa voivat majoittua niin yksittäiset matkailijat, pienet seurueet, perheet kuin isommat ryhmät ja leirit.

Majoituskapasiteettimme on ympärivuotisesti 99 + 52 vuodepaikkaa ja kesäkaudella määrä nousee pariin sataan.  Saaressa on kolme isompaa majoitusrakennusta sekä viisi rantamökkiä, joten vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiseen makuun.

Majoituksen voi varata

Aholansaari on avoinna majoittujille 

  • kevättalvella (kelivaraus)
  • kesäkaudella

MAJOITUSKOHTEET

Huonemajoitus

Sepänpaja  

on Aholansaaren uusin, vuonna 2009 valmistunut majoitusrakennus. Sepänpajassa on viisitoista huoneistoa, joista jokaisesta on oma uloskäynti. 

Huoneiden varustukseen kuuluu oma sauna, WC ja suihku, minikeittiö sekä televisio. Minikeittiön varustukseen kuuluu jääkaappi pakastinlokerolla, keittolevy, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto. Huoneissa on lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto. Sepänpaja sijaitsee lähellä rantaa, josta on hyvät uintimahdollisuudet myös lapsille. Sepänpajan yhteydessä on myös suuri kokoustila Ahjo, jonka saa jaetuksi kahdeksi neljänkymmenen hengen  kokoustilaksi. Ahjossa on myös wc-tilat sekä keittiö jossa on mm. astianpesukone, mikro ja jääkaappi.

Lue lisää ja varaa: Sepänpaja

Sepänpajan nimi viittaa nuoren Paavo Ruotsalaisen kohtaamiseen seppä Jaakko Högmanin kanssa Jyväskylän Laukaassa 1700-luvun lopulla.


Riitantupa 

sijaitsee päärakennuksen ja rantasaunan välittömässä läheisyydessä. Riitantuvassa on soluhuoneisto ja kaksi yksiötä. Soluhuoneistossa  vuodepaikkoja lisävuoteineen on yhteensä 12. Solussa on kolme majoitushuonetta, yhteinen keittiö, kaksi wc-tilaa joista toisessa on suihku.  Jokaisessa solun majoitushuoneessa on kaksi sänkyä ja yksi levitettävä sohva.

Yksiöiden makuuhuoneessa on kolme sänkyä, keittiössä levitettävä vuodesohva.

Yhteensä Riitantuvassa on vuodepaikkoja 12, lisävuoteilla kaikkiaan 22.

Lue lisää ja varaa: Riitantupa

Riitantupa on nimetty Ukko-Paavo Ruotsalaisen vaimon Riitan mukaan.


Annantupa   

sijaitsee noin 150 metrin päässä päärakennuksesta ja Paavon pirtin läheisyydessä. Annantupa on käytännöllinen, vaikkakin vaatimaton majoitusrakennus. Kahdella käytävällä on yhteensä 14 kahden hengen huonetta, joista kymmenessä on lisäksi lisävuode. Vuodepaikkoja on yhteensä 38. Huoneissa on omat wc:t ja suihkut. Annantuvassa on yhteinen keittiö, ruokailutila ja sauna.

Majoitusvaraukset Aholansaaren myyntipalvelusta
p. 010 3370661 tai aholansaari@aholansaari.fi

Annantupa on saanut nimensä Ukko-Paavo Ruotsalaisen vanhimman tyttären mukaan. Anna-nimisiä olivat myös hänen äitinsä sekä Paavon toinen vaimo, Anna-Loviisa.


Mökit

Mökkien minimi laskutusjakso on 2 vrk. Lue lisää ja varaa: Aholansaaren mökit

Rantamökki Katriina 

sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Rauhallisella paikalla sijaitsevassa Katriinassa on 7 vuodepaikkaa, lisävuoteilla +2. Katriinan alakerrassa on tupakeittiö, wc, suihku ja sauna ja kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parisänky ja toisessa kaksi erillistä sänkyä  Yläkerrasta löytyy yksi makuuhuone jossa on kolme sänkyä sekä tv-aula jossa on levitettävä sohva.

Katriina palvelee niin suurempia perheitä, perhejuhlia kuin pieniä kokousryhmiäkin. Sekä alakerran suuresta tupakeittiöstä että yläkerran parvekkeelta avautuu kaunis näkymä Syväri-järvelle

Lue lisää ja varaa: Katriina

Rantamökki Erkintupa   

on tunnelmallinen hirsimökki aivan rannan läheisyydessä. Mökin  terassilta ja tuvan ikkunasta aukeaa upea näkymä Syväri-järvelle. Erkintuvassa on tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on 100 cm leveä sänky. Tuvassa on levitettävä sohva, josta saa nukkumapaikan kahdelle. Mökissä on myös wc, suihku ja sauna.

Lue lisää ja varaa: Erkintupa

   

 Rantamökki Sipilä   

on tunnelmallinen hirsimökki aivan rannan läheisyydessä. Mökin  terassilta ja tuvan ikkunasta aukeaa upea näkymä Syväri-järvelle. Sipilässä on tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on 100 cm leveä sänky. Tuvassa on levitettävä sohva, josta saa nukkumapaikan kahdelle. Mökissä on myös wc, suihku ja sauna.

Lue lisää ja varaa: Sipilä


Rantamökki Sotkamo   

on tunnelmallinen mökki rannan läheisyydessä. Sen tuvan ikkunasta ja terassilta avautuu näkymä suoraan Syväri-järvelle. Sotkamossa on yksi makuuhuone, jossa on parisänky. Mökissä on myös pieni keittiötila sekä tupa, jossa on kaksi levitettävää sohvaa. Mökissä on myös wc, suihku ja sauna.   Pohjaratkaisunsa ansiosta Sotkamo soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheiden mökiksi.

Lue lisää ja varaa: Sotkamo


Rantamökki Mäntyterassi   

on kodikas ja viihtyisä hirsitalo päärakennuksen ja rantasaunan läheisyydessä. Kaksikerroksisessa Mäntyterassissa on vuodepaikkoja 9 (ei lisävuoteita). Mökissä on keittiö, kaksi makuuhuonetta, olohuone, pieni oleskeluhuone,  wc ja suihku.

Mäntyterassi ei tällä hetkellä ole vuokrattavana.