Ravintola

Uusin Oiva-raportti 20.2.2024

Ravintola Hunajan Pisara

Ravintolamme tarjoaa maukkaan lounaan idyllisessä ympäristössä. Ruokasalista ja kesäterassilta avautuu kaunis ja rauhallinen näköala Syvärijärvelle.

Lounasravintolamme
toimii kesäkaudella kesäkuun alusta elokuun puoliväliin  sekä talvilomien aikaan helmi-maaliskuussa.

Tapahtumien yhteydessä
ja muuna aikana vuodesta ravintolapalvelut hoidetaan tilauksesta ja majoittuville ryhmille on saatavana täysihoitovaihtoehto.

Kahvio
palvelee saaren aukioloaikoina vastaanoton yhteydessä.

Pitopalvelumme
huolehtii yksilöllisesti juhlanne tarjoilusta toiveidenne mukaan. Pyydä tarjous puh. 010 3370 661

Asiakaspaikkoja on maksimissaan n. 240 hengelle
20 Editin sali, Hyvämäen pappilassa
40 kokoussali, päärakennuksella
60 ruokasali, päärakennuksella
80 juhlasali, päärakennuksella
40 kesäterassi,, päärakennuksella (kesäkaudella)

Tule nauttimaan kiireetön lounashetki herkullisen ruuan äärellä! 


PITOPALVELU

Aholansaari – persoonallinen juhla- ja kokouspaikka

Aholansaaressa järjestät vieraillesi ikimuistoisen tilaisuuden. Meiltä saat majoituksen, kokous- ja juhlatilat, ruokailut, laivakuljetukset sekä tarpeelliset juhlatarvikkeet juhlaliinoista sakraalivälineistöön. Juhlavieraiden majoitukseen on käytetävissä 120 vuodepaikkaa.

Saariolosuhteet takaavat juhlille ja kokouksille oman rauhan ja samalla virittää sopivaan tunnelmaan.

Perhe- ja sukujuhlat 

Aholansaari on hieno ja erityislaatuinen paikka perhejuhlien, kuten häiden, syntymäpäivien, kastejuhlien, konfirmaatiojuhlan tai muistotilaisuuden järjestämiseen.  Aholansaaresta löytyy kolme kirkkotilaa; iso leirikirkko, Paavon pirtti sekä päärakennuksen kirkko-/juhlasali sekä lukuisia erikokoisia juhlatiloja, jotka on muunneltavissa henkilömäärän ja ohjelman mukaan.

Kokoukset, koulutukset ja TYHY-päivät

Saaressa järjestät vaivattomasti yritys- tai koulutustilaisuuksia. AV-laitteet, kuten videotykki äänentoistojärjestelmällä sekä televisiot ja CD-soittimet ovat käytettävissänne. Tilaisuuden oheen on mahdollista järjestää virkistävää vapaa-ajan ohjelmaa, esim. laivaristeilyä, saaren esittelyä tai liikunnallisia aktiviteettejä. Päivän päätteeksi voi rentoutua rantasaunan lämmössä. Teemme halutessanne tarjouksen myös oheisohjelmasta.  Aholansaaren ympäristö on ihanteellinen uusien ideoiden synnyttämiseen.

Kuljetukset

Isommille ryhmille on mahdollista järjestää yksityiskuljetus laivalla/laivoilla Saareen. Käytössämme on 2 laivaa, joissa molemmissa on paikat 50 hlölle.