Kieli: Fi En Ru
EtusivuKulkuyhteydetMajoitusRuokailuKokoukset & juhlatSeurakunnilleTapahtumiaRyhmilleNuorille

Majoitus Aholansaaressa

Lomakeskus Aholansaari tarjoa viihtyisiä majoitustiloja historiallisessa museo- ja kulttuurimiljöössä.

Aholansaaressa voivat majoittua niin yksittäiset matkailijat, pienet seurueet, perheet kuin isommat ryhmät ja leirit.

Aholansaari on avoinna majoittujille 1.6.-31.10 ja 15.1.-15.4. välisinä aikoina (kelivaraus).

 

Majoituksen  voi varata toimistosta

Katso alla olevat kuvaukset majoitusvaihtoehdoistamme ja lisätietoja hinnastostamme.

 

Klikkaa kuvaa niin näet lisää kuvia Sepänpajasta.

Huoneistohotelli Sepänpaja on Aholansaaren uusin majoitusrakennus. Vuonna 2009 valmistuneessa rakennuksessa on 3+2 hengen ja 2 hengen huoneita yhteensä 15 kappaletta.

Sepänpajan jokaisesta huoneesta on oma uloskäynti. Jokaisen huoneen varustukseen kuuluu oma sauna, WC ja suihku, minikeittiö sekä televisio. Minikeittiön varustukseen kuuluu keittolevy, jääkaappi ja pakastinlokero, mikroaaltouuni sekä astiasto viidelle ihmiselle.

Huoneissa on lattialämmitys ja koneellinen ilmastointi.

Sepänpaja sijaitsee lähellä rantaa, josta on hyvät uintimahdollisuudet myös lapsille.

Sepänpajan yhteydessä on myös yli 40:lle hengelle sopiva kokoustila Ahjo.

Sepänpajan nimi viittaa nuoren Paavo Ruotsalaisen kohtaamiseen seppä Jaakko Högmannin kanssa Laukaan Jyväskylässä 1700-luvun lopulla.

Klikkaa kuvaa niin näet lisää kuvia Riitantuvasta.

Tunnelmallinen Riitantupa sijaitsee Päärakennuksen ja Rantasaunan välittömässä läheisyydessä.

Riitantuvassa on kaksi kolmen hengen (+vuodesohva) kaksiota (keittiö/olohuone ja makuuhuone), joissa on omat WC:t ja suihkut. Molemmissa kaksioissa on täydellinen keittiövarustus: sähköhella ja -uuni, jääkaappi pakastinlokerolla, veden- ja kahvinkeitin, mikro sekä astiasto. Makuuhuoneesta löytyy TV. 

Lisäksi Riitantuvan eteläpäässä on kolmen majoitushuoneen asunto. Huoneilla on yhteinen tilava tupakeittiö ja kaksi suihku/WC tilaa. Asunto sopii esimerkiksi kolmen huoneen perhemajoitukseen tai useamman asujan soluasunnoksi. Jokaisessa huoneessa on kaksi vuodetta ja vuodesohva.

Yhteensä Riitantuvassa on vuodepaikkoja 12, lisävuoteilla kaikkiaan 20.

Riitantupa on nimetty Ukko-Paavo Ruotsalaisen vaimon Riitan mukaan.

Klikkaa kuvaa niin näet lisää kuvia Annantuvasta.

Rivitalo Annantupa sijaitsee noin 150 metrin päässä Päärakennuksesta Paavon pirtin läheisyydessä.

Annantupa on viihtyisä, vaikkakin vaatimaton majoitusrakennus.

Kahdella käytävällä on yhteensä 14 kahden hengen huonetta, joista jokaisessa on lisävuode. Vuodepaikkoja on yhteensä 40. Jokaisessa huoneessa on oma suihku ja WC.

Lisäksi Annantuvassa on laadukkaat yhteiset tilat. Annantuvan keskellä sijaitsee tunnelmallinen takkatupa, joka soveltuu illanistujaisiin tai kokouksiin reilulle kymmenelle hengelle. Takkatupaan kuuluu oma jakelukeittiö ja televisio. Lisäksi käytävältä löytyy yhteinen WC.

Takkatuvan vierestä löytyy lisäksi suihkuhuoneella varustettu sähkölämmitteinen sauna. Siihen mahtuu kylpemään noin 10 henkeä.

Annantupa soveltuu mainiosti niin rippikoulujen kuin muiden ryhmien majoitustilaksi. Lisäksi se palvelee tapahtumien yhteydessä majoitustilana. Muina aikoina Annantuvassa on mahdollista yöpyä huonemajoituksessa.

Annantupa on saanut nimensä Ukko-Paavo Ruotsalaisen vanhimman tyttären mukaan. Anna-nimisiä olivat myös hänen äitinsä sekä Paavon toinen vaimo, Anna-Loviisa.

Klikkaa kuvaa niin näet lisää kuvia Katriinasta.

Rantamökki Katriina on viihtyisä mökki aivan rannan tuntumassa. Rauhallisella paikalla sijaitsevassa Katriinassa on 7 vuodepaikkaa, lisävuoteilla kaikkiaan 9.. 

Hyvin varusteltu Katriina palvelee niin suurempia perheitä, perhejuhlia kuin pieniä kokousryhmiäkin. Sekä alakerran suuresta tupakeittiöstä että yläkerran parvekkeelta avautuu näkymä Syvärijärvelle. Alakerrassa on lisäksi kaksi kahden hengen makuuhuonetta, sauna sekä suihku ja WC.

Yläkerrasta löytyy kolmen hengen tilava makuuhuone sekä avara olohuone.

Tupakeittiö on varustettu täydellisesti keittiötarvikkeilla: sieltä löytyvät sähköuuni ja -hella, jääkaappi/pakastin, astiastot, mikroaaltouuni, astianpesukone sekä runsaasti työskentelytilaa. Lisäksi tupakeittiössä on takka, televisio ja radio/CD-soitin.

Katriinalla on oma laituri. 

 

Klikkaa kuvaa niin näet lisää kuvia Erkintuvasta.

Rantamökki Erkintupa on tunnelmallinen hirsimökki aivan rannan läheisyydessä. Sen terassilta ja tuvan ikkunasta aukeaa upea näkymä Syvärijärvelle.

Vuodepaikkoja Erkintuvassa on neljä, lisävuoteilla kaikkiaan kuusi kappaletta. 

Erkintuvassa on avara tupakeittiö, josta on käynti kahteen makuuhuoneeseen (vuoteiden leveys 140 cm) ja suihku/WC-tilaan ja saunaan. Tupakeittiön varustukseen kuuluu sähköliesi ja -uuni, kahvin ja vedenkeitin, mikro, astiastot sekä jääkaappi.

Erkintupa on pohjaratkaisultaan samanlainen kuin vieressä sijaitseva Sipilä-mökki.

 

Klikkaa kuvaa niin näet lisää kuvia Sipilästä.

Rantamökki Sipilä on tunnelmallinen hirsimökki aivan rannan läheisyydessä. Sen terassilta ja tuvan ikkunasta aukeaa upea näkymä Syvärijärvelle.

Vuodepaikkoja Sipilässä on neljä, lisävuoteilla kaikkiaan kuusi kappaletta. 

Sipilässä on avara tupakeittiö, josta on käynti kahteen makuuhuoneeseen (vuoteiden leveys 140 cm)ja suihku/WC-tilaan ja saunaan. Tupakeittiön varustukseen kuuluu sähköliesi ja -uuni, kahvin ja vedenkeitin, mikro, astiastot sekä jääkaappi.

Sipilä on pohjaratkaisultaan samanlainen kuin vieressä sijaitseva Erkintupa.

Klikkaa kuvaa niin näet lisää kuvia Sotkamosta.

Rantamökki Sotkamo on tunnelmallinen mökki rannan läheisyydessä. Sen tuvan ikkunasta ja terassilta avautuu näkymä suoraan Syvärinjärvelle.

Sotkamossa on vuodepaikkoja 3 kappaletta, lisävuoteiden kanssa kuusi. 

Mökin varustukseen kuuluu oma sauna, WC ja suihku. Tuvasta löytyy televisio ja takka. Keittiö löytyy erillisestä huoneestaan makuuhuoneen ja tuvan välistä. Pohjaratkaisunsa ansiosta Sotkamo soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheiden mökiksi. 

 

Klikkaa kuvaa niin näet lisää kuvia Mäntyterassista.

Rantamökki Mäntyterassi on kodikas ja viihtyisä hirsitalo Päärakennuksen ja Rantasaunan läheisyydessä.

Kaksikerroksisessa Mäntyterassissa on vuodepaikkoja yhdeksän.

Alakerran suuressa ja avarassa makuuhuoneessa on kaksi vuodetta ja televiso. Alakerrasta löytyy myös WC/suihku, hyvin varustettu keittiö ja tunnelmallinen erkkeri, josta on hieno näkymä Syväri-järvelle.

Yläkerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta sekä pieni parveke. Käynti parvekkeelle on ulkopuolelta ja ikkunan kautta sisältä.

Aholansaari, 73310 Tahkovuori
Puh. 050 464 1000
**@**