Aholansaari on minulle tärkeä, koska…

Hyvä Aholansaaren ystävä!

Aholansaaressa on pidetty rippileirejä 1970-luvulta lähtien. Saaren nuoret ovat saaneet kokea hienoja hetkiä, ja uusia ystävyyssuhteita on syntynyt. Ne ovat kestäneet usein vuosikymmenten ajan.

Paavon perintö on koskettanut jo tuhansia. Perintö elää Aholansaaressa edelleen voimakkaana ja antaa elämän eväitä ja hengen ravintoa. Jotta voisimme tarjota nuorillemme niitä jatkossakin, olemme joutuneet uudistamaan ja laajentamaan majoitustilojamme 2000-luvulla. Se on vaatinut Aholansaarelta suuria taloudellisia panostuksia.

Saaressa tapahtuu nyt toiveikkaita asioita. Hyvämäen kesäpappila kunnostetaan OLVI-säätiön rahoituksen ja kullanarvoisen talkootyön avulla. Saamme ajanmukaiset rippikoulujen opetustilat sekä viihtyisät tilat muille tapahtumille jo ensi kesän aikana.

Jotta Aholansaari voisi olla tärkeä myös tuleville nuorille,

Aholansaaren Matkailu Oy on järjestänyt osakeannin, joka jatkuu 31.12.2018 saakka. Voit tukea saarta ostamalla 1000 euron arvoisia Aholansaaren Matkailu Oy:n osakkeita. Osakeannilla katetaan Huoneistohotelli Sepänpajan rakentamisesta aiheutuneita lainanhoitokuluja.

Osakkeen voi hankkia myös useamman hengen ryhmä. Osake oikeuttaa yöpymiseen Sepänpajan huoneistossa 3 vrk:n ajan, 1-5 henkilölle. Sen voi käyttää myös useammassa osassa. Tarkemmat tiedot löydät osakeantiesitteestä.

Mikäli et halua merkitä osakkeita, voit osoittaa tukeasi muutenkin.
Aholansaarisäätiö voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. Tukea voi osoittaa myös kuukausittaisella tukimaksulla tai talkootyöllä, josta löytyy lisätietoja verkkosivuiltamme www.aholansaari.fi/talkoot

Tule mukaan turvaamaan Aholansaaren säilyminen tuleville sukupolvillemme!

Lue nuorten ajatuksista ja saaren merkityksestä heille täältä.

Tue toimintaa

Aholansaaren talkoot

Tiedustelut: toimitusjohtaja Anne Tuomainen p. 0500 585 544
tai hallituksen pj. Martti Kauhanen p.0400 545 624