LAHJOITA

Aholansaari on kiitollinen tuestasi

Saaren saamat avustukset käytetään Aholansaaren toiminnan tukemiseen ja saaren kunnossapitoon.

Saari on monelle muistorikas paikka. Sinne liittyy muistoja rippikoulusta, seuroista, lomasta, talkooista tai hienoista hetkistä saaren tapahtumissa. Saaressa voi olla levollisin mielin ja nauttia luonnonrauhasta. Joka vuosi saari koskettaa uusia ihmisiä, jotka mielellään palaavat Aholansaareen aina uudelleen.

Jotta meillä kaikilla olisi mahdollisuus palata saareen, se tarvitsee tukeasi. Aholansaarella on oma Tukirengas, johon kuuluu Saaren ystäviä. Mikäli haluat liittyä Aholansaaren Tukirenkaaseen, voit käyttää alla olevaa pankkisiirtoa maksaessasi haluamasi tukimaksun. Lahjoitus voi olla joko kertaluonteinen tai kuukausittainen lahjoitus. Lämmin kiitos Sinulle, joka haluat tukea myös jatkossa Aholansaaren toimintaa!

Kuvasta aukeaa pankkisiirto pdf-tiedostona


Aholansaaren rahankeräystili
OKOYFIHH, FI62 5288 0420 0086 76

Aholansaaren kolehtitili
OKOYFIHH, FI60 5288 0440 0446 44
(esim. seuroissa ja jumalanpalveluksissa kerätty kolehti Aholansaarelle.) Tälle tilille voi ohjata myös syntymäpäivämuistamiset jotka haluaa Aholansaarisäätiön hyväksi lahjoittaa. Tällöin pyydämme laittamaan viestiksi sekä syntymäpäiväsankarin nimen että lahjoittajan nimen. Lämmin kiitos!

Rahankeräysluvan saaja: 
Aholansaarisäätiö sr
Rahankeräysluvan myöntäjä: 
Poliisihallitus
Luvan numero: 
RA/2020/1706, myönnetty 31.12.2020
Keräysalue: 
koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Kerättyjen varojen käyttötarkoitus ja kohdealue:
–  herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen kirkko- ja kulttuurihistoriallisen perinnön vaalimiseen,  hengellisen elämän ylläpitämiseen ja edistämiseen herännäisyyden hengessä, kuten tilaisuuksien ja tapahtumien (esim. rippileirit, muut nuorisotapahtumat, hengelliset tapahtumat ja saaren historian esittely) toteuttamisesta ja hallinnoinnista aiheutuvien kustannusten kattamiseen.
– Aholansaaren museorakennusten sekä toiminnan järjestämisen kannalta tärkeiden muiden kiinteistöjen peruskorjaamiseen ja ylläpitämiseen.
– Aholansaaren maantieteellisestä sijainnista (saari) johtuen kävijöiden kulkuyhteyksien turvaamiseen , kesällä laivoilla ja talvella jäätien avulla. 

Kerättävien varojen käyttö ja aikataulu: 
Kerättävät varat käytetään yllä mainittuihin kohteisiin, normaalisti vuoden sisällä lahjoituksen tekemisestä.