Skip to content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aholansaaren kehitysvammaisten leiri

06.08.-08.08.

Kehitysvammaisten leiri on tarkoitettu nuorille ja nuorille aikuisille avustajineen. Leiri järjestetään Nilsiän Aholansaaressa. Leirillä majoitutaan Aholansaaren leirikeskustasoisissa huoneissa. Leirillä on turvallista toimia oman avustajan / ohjaajan kanssa, jos on tarve avustajalle. Jokaisella palvelutalosta tulevalla leiriläisellä on oltava avustaja koko leirin ajan.

Leiriläinen tuodaan Aholansaareen ja haetaan Aholansaaresta, jonne kuljetaan laivalla Sääskiniemestä. Laivoja kuljettavat tutkinnon suorittaneet ammattilaiset.

Ohjelmassa on käden taitojen askartelua, monipuolista toimintaa yhdessä, nuotio räiskäleineen, hengellistä kokemusta Siionin virsineen, leirikirkkoineen ja Aholansaaren historiaan tutustumista. Ruokailemme ravintola Hunajan pisarassa ja eväsretken teemme Aholansaaren Ikimetsään.

Leirin hinta on 180 € / lapsi. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu 15.5. mennessä, osallistujia voidaan ottaa rajoitettu määrä!

Ilmoittautumisohje:

Leirin varauksen yhteydessä lähetetään sähköpostitse linkki leiriläisen ja mukaan tulevan huoltajan / avustajan tietojen ilmoittamislomakkeeseen jonka täyttäminen on edellytyksenä leirille osallistumiselle.

Ilmoittautumisohje:

  1. Osta täältä kehitysvammaisten leiri (ja mahdollisen huoltajan / avustajan leiri), huom! tässä vaiheessa kysytään vain tilaajan tiedot.
  2. Saat maksun jälkeen sähköpostiviestin jossa on linkki sähköiseen lomakkeeseen jolla ilmoitetaan leiriläisen ja mahdollisen mukaan tulevan huoltajan / avustajan tiedot sekä mm. erityisruokavaliot, allergiat, uimataito ja muut tärkeät asiat. Tämä lomake täytetään jokaisesta osallistuvasta nuoresta (ja hänen mahdollisesta mukaan tulevasta huoltajastaan / avustajastaan) erikseen ja on edellytyksenä leirille osallistumiselle.

Tiedot

Alkaa:
06.08.
Loppuu:
08.08.
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Aholansaari