Kieli: Fi En Ru
EtusivuKulkuyhteydetMajoitusRuokailuKokoukset & juhlatSeurakunnilleTapahtumiaRyhmilleNuorille

Talkootyötä Aholansaaren hyväksi

Lue lisää Hyvämäen julkisivuremontista täältä.

Ajankohtaisia talkootöitä löydät  täältä.

Ilmoittaudu talkoopankkiin tästä.

 

 

Aholansaari lepää pitkälti talkootyön varassa. Talkootyötä tekevät monet saaren ystävät. Toivomme joukkoon aina uusia talkoolaisia.


Aholansaari on kautta aikojen koettu niin arvokkaaksi paikaksi, että siitä on haluttu pitää huolta. Talkoolaiset antavat oman työpanoksensa Aholansaaren hyväksi. Vastikkeeksi he saavat majoituksen ja ruuan. Aholansaaresta löytyy ympäri vuoden erilaisia talkootyömahdollisuuksia. Kukin tekee lahjojensa ja kykyjensä mukaan. Työtä riittää kaikille tekeville käsille.

 

Talkoisiin ovat tervetulleita kaiken ikäiset, - rippikoululaisista varttuneempaan väkeen.

Talkootyö
Saaressa talkootöitä tehdään kiinteistöhuollossa, siivouksessa, pyykkituvassa, keittiössä ja toimistossa. Talkootyötä tehdään vapaaehtoisesti ilman rahallista korvausta. Talkoolainen saa kuitenkin täyden ylöspidon eli majoituksen ja ateriat talkoopäivinä.

Talkoisiin tuleva saa työhön ohjeistuksen ja tarvitsemansa opastuksen. Koko Aholansaaren henkilökunta toimii talkoolaisten tukena ja tekee työtä talkoolaisten rinnalla.

 

Majoitus
Talkoolaiset majoitetaan vapaana oleviin tiloihin. Huomioitavaa on, että sesonkiaikoina talkoolaiset voivat joutua jakamaan huoneen toisten kanssa.
Majoitus on omilla liinavaatteilla. Mikäli tarvitset liinavaatteita, saat ne talkoolaishintaan 5 €. Talkoolaisen odotetaan siivoavan huoneensa lähtiessään.

 

Työaika
Talkootyöt alkavat yleensä aamiaisen jälkeen ja päättyvät päivälliseen. Sopimuksen mukaan talkotyöhön voi kuulua illalla esim. saunan lämmitystä.

 

Ruokailut
Talkoolaisen ylläpitoon kuuluvat ateriat aamupalasta iltapalaan.

Mikäli Saaressa ei ole muita ruokailevia ryhmiä, saavat talkoolaiset tarvittaessa ruokatarpeet majoitustilaan.
Ilmoita erityisruokavaliosta etukäteen
toimistoon p. 050 464 1000.
 

Vapaa-aika
Vapaa-aikanasi olet tervetullut osallistumaan kaikkiin Saaren ohjelmiin. Kesäaikaan voit osallistua Ahis-rippileirin veisuisiin iltaisin Paavon pirtissä klo 21.30. Muuhun ohjelmaan voit tutustua päärakennuksen tuloaulan ilmoitustaululta.

 

Saunat
Sinulla on mahdollisuus saunoa yleisillä saunavuoroilla rantasaunassa tai majoitustilan saunassa. Saunavuorot näkyvät ilmoitustaululta. Saunan voi käydä myös itse lämmittämässä, jos sinne ei ole varauksia.

 

Vakuutus
Saaren talkoolaiset on vakuutettu ilman ikärjaa tapaturman varalta. Hoitokuluja korvataan enintään 5100 € ja pysyvästä haitasta korvaus on 10 000 €. Koska vakuutussummat ovat varsin pienet, suositellaan talkoolaisille myös omaa tapaturmavakuutusta.

 

Kotiinlähtö
Kotiinlähdöstä ja mahdollisesta kuljetuksesta Nilsiään on sovittava viimeistään edellispäivänä toimiston kanssa. Kuljetamme talkoolaiset ainoastaan Nilsiään, siitä jokainen järjestää itse jatkoyhteydet eteenpäin.
 

Tervetuloa talkoisiin !

 

 

Aholansaari, 73310 Tahkovuori
Puh. 050 464 1000
**@**