Hoppa till innehåll

Fotoutställning People of the Smokehouses

Utställningen passar alla åldrar och presenterar vardagen för de människor som bodde i rökhusen i Norra Savolax, deras berättelser och hur våra levnadsförhållanden har förändrats.

Klubbar på öar

Aholansaari

Talare Kari Ikonen, Jaana Holma, Eero Holma. Varmt välkomna till klubbar från när och fjärran! Klubbarna kommer också att streamas via Aholansaaris facebooksida.

Aholansaari Teologi Dagar

Aholansaari

"Vi omkullkastar förnuftets slutsatser" 2 Kor 10:4. Traditionella Aholansaari Teologidagar för alla som är intresserade av teologi. Programmet och anmälningslänken finns på www.h-y.fi/teologiapaivat2024. Evenemanget ordnas i samarbete med Step Learning Centre.

Läger på ön

National Island Youth Camp anordnas av Awakener Youth Work Association. Mer information kommer snart på www.nuoriyty.fi. Evenemanget ordnas i samarbete med Step Learning Centre.

Klubbar på öar

Aholansaari

Bland talarna finns Satu Väätäinen och Jaana Marjanen. Varmt välkomna till klubbar från när och fjärran på Paavo's Inn. Klubbarna kommer också att streamas via Aholansaaris facebooksidor.

Lägret

Aholansaari

Den första uppföljningen av de ungdomar som deltog i sommarens Ahris rip-läger. Evenemanget anordnas i samarbete med Step Learning Centre.

Lägret

Aholansaari

Den andra fortsättningen på sommarens Ahris rip-läger för ungdomar. Evenemanget anordnas i samarbete med Step Learning Centre.

Leena Dagar 2024

Naturligt, litterärt, andligt - en sammankomst i samma anda som Aholansaaris legendariska värdinna Leena Myllyperä. Evenemanget arrangeras i samarbete med Step Learning Centre.

Bussresa för studenter och arbetande

Aholansaari

Kom och gör Aholansaari redo för vintern! Mer information om programmet finns på www.h-y.fi/opiskelijoidenruskaretki. Evenemanget ordnas i samarbete med Step Learning Centre.