Restaurang

Senaste Oiva-rapporten 20.2.2024

Restaurang Hunajan Pisara

Vår restaurang erbjuder en välsmakande lunch i en idyllisk miljö. Från matsalen och sommarterrassen har du en vacker och fridfull utsikt över sjön Syvärijärvi.


Vår lunchrestaurang är öppen under sommarsäsongen från början av juni till mitten av augusti och under vintersemestern i februari och mars.


För evenemang och andra tider på året finns restaurangtjänster tillgängliga på begäran och ett helpensionsalternativ finns tillgängligt för grupper som stannar.


Caféet
är öppet under öns öppettider i receptionen.


Vår cateringservice tar hand om catering för din fest enligt dina önskemål. Be om en offert tel. 010 3370 661


Maximal kapacitet är 240 personer 20 Editi Hall, i Hyvämäki prästgård 40 Konferenssal, i huvudbyggnaden 60 Matsal, i huvudbyggnaden 80 Bankettsal, i huvudbyggnaden 40 Sommarterrass, i huvudbyggnaden (under sommarsäsongen)

Kom och njut av en lugn lunch med utsökt mat! 


PITOPAL-TJÄNSTER

Aholansaari - en personlig fest- och mötesplats

På Aholansaari kan du ordna en minnesvärd tillställning för dina gäster. Vi erbjuder boende, mötes- och festlokaler, catering, båttransport och alla nödvändiga festartiklar från festlinne till sakral utrustning. Det finns 120 bäddar tillgängliga för dina gäster.

Ön gör att fester och möten får ett eget lugn samtidigt som den rätta stämningen skapas.

Familj och familjehögtider 

Aholansaari är en underbar och speciell plats för familjefester som bröllop, födelsedagar, dop, konfirmation eller minnesstunder. Aholansaari har tre kyrkobyggnader; den stora lägerkyrkan, Paavos lada och kyrka/festlokal i huvudbyggnaden, samt ett flertal festlokaler i olika storlekar som kan anpassas efter antal personer och program.

Möten, utbildning och TYHY-dagar

Du kan enkelt organisera företags- eller utbildningsevenemang på ön. AV-utrustning som videoprojektor med ljudsystem, TV-apparater och CD-spelare står till ditt förfogande. Det är också möjligt att organisera fritidsaktiviteter som båtkryssningar, en rundtur på ön eller sportaktiviteter. I slutet av dagen kan du koppla av i värmen i strandbastun. Om du vill kan vi också erbjuda dig ett kompletterande program. Miljön på Aholansaari är idealisk för att generera nya idéer.

Transport

För större grupper är det möjligt att ordna privat transport med båt/ar till ön. Vi har 2 båtar till vårt förfogande, båda med kapacitet för 50 personer.