Proleksi kesällä 2022

Ole prole!

Nuorten talkoot kutsuvat mukaan taas tulevana kesänä.

Talkootoiminnalla on herännäisyydessä pitkät juuret ja se on myös oivallinen tapa kantaa oman osaamisen mukainen työpanos Saaren hyväksi. Talkooperinteen mukaisesti talkoisiin osallistuva nuori ansaitsee työllään majoituksen ja ruokailut Aholansaaressa. Talkoojakso kestää viikon ja työtä tehdään kuusi tuntia päivässä. Prolepäivään kuuluu lisäksi osallistuminen yhteiseen aamunavaukseen ja iltaohjelmaan.

Talkoo-ohjaaja toimii nuorten työnjohtajana ja opastajana. Työtehtävien lisäksi nuorille järjestetään mukavaa vapaa-ajanohjelmaa. Talkoo-ohjaajat tavoitat kesä-heinäkuun ajan numerosta p. 010 3370 667 tai s-postilla prole@aholansaari.fi

Miten haen talkoisiin ?

Jos olet rippikoulun käynyt nuori tai nuorekkaaksi itsesi tunteva, olet tervetullut Aholansaaren nuorisotalkoisiin. 

Täytä sähköinen prole-hakemuslomake. Talkoo-ohjaaja/Saaren henkilökunta ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää lisätietoa, sekä vahvistaa osallistumisesi talkoisiin, kun talkooviikot on jaettu hakijoiden kesken. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Proleksi 2022 ilmoittautuminen

Perehdy huolellisesti proletoiminnan perustietoihin. Ilmoittautumislomakkeen löydät sivun alalaidasta. 

Tärkeää !

 • Lupa osallistua
  Alaikäiset ovat talkoissa huoltajan luvalla ja vastuulla. Talkoisiin tullessa sinulla on oltava mukana allekirjoitettu osallistujakortti  (kortin voi tulostaa sivun alareunasta). Talkoita koskeva materiaali lähetetään tiedoksi myös alle 18-vuotiaan vanhemmille.
 • Matkat; saapuminen ja lähteminen
  Sovi Aholansaareen saapuminen hyvissä ajoin talkoo-ohjaajien/saaren henkilökunnan kanssa. Kuljetukset sinun täytyy itse järjestää tullessasi proleilemaan.  Pääset saareen yleisillä laivavuoroilla, tarkasta aikataulut ennen saapumistasi verkkosivuiltamme. Talkoiden vaihtopäivä on maanantai, joka ei ole työpäivä ja jolloin edellisen talkooviikon prolet lähtevät ja uudet saapuvat Saareen. Mikäli tarvitset kyytiapua, kimppakyyti järjestetään maanantaisin välillä Aholansaari-Nilsiän keskusta,  kaikille sitä tarvitseville. Jos saavut muuhun aikaan, tulee sinun järjestää itse kyyti Sääskiniemen laivarantaan.
 • Osallistujamäärä
  Talkoolaisia pystytään kesällä 2022 vastaanottamaan 9 hlöä/vko. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole haussasi nopea!
 • Työt Saaressa
  Talkoot kestävät  viikon (6 työpäivää) ja ilmoittautua voi vain yhdelle viikolle, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä talkoilemaan.
  Maanantaisin eli matkapäivinä työtä tehdään 3 h/pvä. 

Tule mukaan, sinua odotetaan!

Lisätietoja alla olevista linkeistä:

Perustietoa

Osallistujakortti

Ilmoittautumiskaavake kesälle 2022

  Erityisruokavalioni
  Ei erityistoiveitaLaktoositonMaidotonGluteenitonLihatonKalatonKasvisKasvis, muna käyKasvis, maito käyVegaaniMunatonMuu (lisää tekstikenttään)

  Huoltajan tiedot (alle 18-vuotiaalta)

  Prolejakson tiedot

  Ensisijainen toiveeni proleajanjaksosta (valitse vain yksi):
  vko 24, 13.6.-20.6.vko 29, 18.7.-25.7.

  Toissijainen toiveeni prolejaksosta (mikäli ensisijainen viikko on jo täynnä, vain yksi):
  vko 24, 13.6.-20.6.vko 29, 18.7.-25.7.