Proleksi kesällä 2023

Ole prole!

Nuorten talkoot kutsuvat mukaan taas tulevana kesänä. Talkootoiminnalla on herännäisyydessä pitkät juuret ja se on myös oivallinen tapa kantaa oman osaamisen mukainen työpanos Saaren hyväksi. Talkooperinteen mukaisesti talkoisiin osallistuva nuori ansaitsee työllään majoituksen ja ruokailut Aholansaaressa. Talkoojakso kestää viikon ja työtä tehdään kuusi tuntia päivässä. Prolepäivään kuuluu lisäksi osallistuminen yhteiseen aamunavaukseen ja iltaohjelmaan. Talkoo-ohjaaja toimii nuorten työnjohtajana ja opastajana. Työtehtävien lisäksi nuorille järjestetään mukavaa vapaa-ajanohjelmaa. Talkoo-ohjaajat tavoitat kesä-heinäkuun ajan numerosta p. 010 3370 667 tai s-postilla prole@aholansaari.fi

Miten haen talkoisiin ?

Jos olet rippikoulun käynyt nuori tai nuorekkaaksi itsesi tunteva, olet tervetullut Aholansaaren nuorisotalkoisiin. Täytä sähköinen prole-hakemuslomake. Talkoo-ohjaaja/Saaren henkilökunta ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää lisätietoa, sekä vahvistaa osallistumisesi talkoisiin, kun talkooviikot on jaettu hakijoiden kesken. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Proleksi 2023 ilmoittautuminen

Perehdy huolellisesti proletoiminnan perustietoihin. Ilmoittautumislomakkeen löydät sivun alalaidasta.  Ilmoittautuminen on avattu 6.4.2023

Tärkeää !

  • Lupa osallistua Alaikäiset ovat talkoissa huoltajan luvalla ja vastuulla. Talkoisiin tullessa sinulla on oltava mukana allekirjoitettu osallistujakortti  (kortin voi tulostaa sivun alareunasta). Talkoita koskeva materiaali lähetetään tiedoksi myös alle 18-vuotiaan vanhemmille.
  • Matkat; saapuminen ja lähteminen Sovi Aholansaareen saapuminen hyvissä ajoin talkoo-ohjaajien/saaren henkilökunnan kanssa. Kuljetukset sinun täytyy itse järjestää tullessasi proleilemaan.  Pääset saareen yleisillä laivavuoroilla, tarkasta aikataulut ennen saapumistasi verkkosivuiltamme. Talkoiden vaihtopäivä on sunnuntai, joka ei ole työpäivä ja jolloin edellisen talkooviikon prolet lähtevät ja uudet saapuvat Saareen. Mikäli tarvitset kyytiapua, kimppakyyti järjestetään sunnuntaisin välillä Aholansaari-Nilsiän keskusta,  kaikille sitä tarvitseville. Jos saavut muuhun aikaan, tulee sinun järjestää itse kyyti Sääskiniemen laivarantaan.
  • Osallistujamäärä Talkoolaisia pystytään kesällä 2023 vastaanottamaan 9 hlöä/vko. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole haussasi nopea!
  • Työt Saaressa Talkoot kestävät  viikon (6 työpäivää) ja ilmoittautua voi vain yhdelle viikolle, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä talkoilemaan.

Tule mukaan, sinua odotetaan!

Huom! 11.4. lisättiin hakemuslomakkeelle vaihtoehtoviikoksi su 30.7.- su 6.8.-viikko. Jos olet täyttänyt hakemuslomakkeen ennen 11.4. ja sinulle sopisikin parhaiten tämä viikko niin täytä alimpana oleva lomake jolla voit ilmoittaa viikkomuutoksesta, kiitos! Lisätietoja alla olevista linkeistä:

Perustietoa

Osallistujakortti

Hakemuslomake 

Lisälomake ensisijaisen viikon vaihdosta, huom! täytä tämä lomake vain jos täytit hakulomakkeen ennen 11.4. ja haluat vaihtaa ensisijaisen viikon ajalle 30.7.-6.8.