Prole -toiminta

Ole prole!

Nuorten talkoot kutsuvat mukaan taas ensi kesänä.

Talkootoiminnalla on herännäisyydessä pitkät juuret ja se on myös oivallinen tapa kantaa oman osaamisen mukainen työpanos saaren hyväksi.

Talkooperinteen mukaisesti talkoisiin osallistuva nuori ansaitsee työllään majoituksen ja ruokailut Aholansaaressa. Talkoojakso kestää viikon ja työtä tehdään kuusi tuntia päivässä. Prolepäivään kuuluu lisäksi osallistuminen yhteiseen aamunavaukseen ja iltaohjelmaan.

Talkoo-ohjaaja toimii nuorten työnjohtajana ja opastajana. Työtehtävien lisäksi nuorille järjestetään mukavaa vapaa-ajanohjelmaa. Talkoo-ohjaajat tavoitat kesä-heinäkuun ajan numerosta p. 010 3370 667 tai s-postilla prole@aholansaari.fi

Miten haen talkoisiin ?

Jos olet rippikoulun käynyt nuori tai nuorekkaaksi itsesi tunteva, olet tervetullut Aholansaaren nuorisotalkoisiin. Tutustu perustietoon prolena olemisesta tästä.

Täytä sähköinen prole-hakemuslomake. Talkoo-ohjaaja/saaren henkilökunta ottaa sinuun  yhteyttä ja lähettää sinulle lisätietoa sekä vahvistaa osallistumisesi talkoisiin, kun talkooviikot on jaettu hakijoiden kesken. Haku kesän nuorisotalkoisiin alkaa vuosittain 1.4. alkaen. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Huoltajan tiedot (alle 18-vuotiaalta)

Valitse talkooviikko kesälle 2019

VKO 23 (3.-10.6.)VKO 24 (10.-17.6.)VKO 25 (17.-24.6)VKO 26 (24.6.-1.7.)VKO 27 (1.-8.7.)VKO 28 (8.- 15.7.)VKO 29 (15.-22.7.)VKO 30 (22.-29.7.)VKO 31 (29.7.-5.8.)VKO 32 (5.-12.8.)

Tärkeää !

Alaikäiset ovat talkoissa huoltajan luvalla ja vastuulla. Talkoisiin tullessa sinulla on oltava mukana allekirjoitettu osallistujakortti  (kortin voi tulostaa sivun alareunasta). Talkoita koskeva materiaali lähtetään tiedoksi myös alle 18-vuotiaan vanhemmille.

Sovi Aholansaareen saapuminen hyvissä ajoin talkoo-ohjaajien/saaren henkilökunnan kanssa.

Kuljetukset sinun täytyy itse järjestää Saareen asti.  Pääset saareen yleisillä laivavuoroilla, tarkasta aikataulut ennen saapumistasi verkkosivuiltamme. Talkoiden vaihtopäivä on maanantai, joka ei ole työpäivä ja jolloin edellisen talkooviikon prolet lähtevät ja uudet saapuvat Saareen. Mikäli tarvitset kyytiapua, se on mahdollista järjestää maanantaisin välillä Aholansaari-Nilsiän keskusta, jolloin saari järjestää kimppakyydin kaikille sitä tarvitseville.

Talkoolaisia pystytään vastaanottamaan kerrallaan maksimissaan kymmenen. Paikat täytetään ilmottautumisejärjestyksessä, joten ole haussasi nopea! Talkoot kestävät yhden viikon ja ilmoittautua voi vain yhdelle viikolle, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä talkoilemaan. Kun olet ollut kuusi päivää töissä, saat yhden vapaapäivän, jolloin voit viettää vapaa-aikaa Saaressa.
HUOM! Vapaapäivä saattaa asettua erityisesti konfirmaatioviikkoina keskelle viikkoa, mikäli työntekijöitä tarvitaan viikonlopun aikana.

Tule mukaan, sinua odotetaan!

Lisätietoja alla olevista linkeistä:

Perustietoa   

Osallistujakortti