Prole -toiminta

Ole prole!

Nuorten talkoot kutsuvat mukaan taas ensi kesänä.

Talkootoiminnalla on herännäisyydessä pitkät juuret ja se on myös oivallinen tapa kantaa oman osaamisen mukainen työpanos saaren hyväksi.

Talkooperinteen mukaisesti talkoisiin osallistuva nuori ansaitsee työllään majoituksen ja ruokailut Aholansaaressa. Talkoojakso kestää yleensä viikon ja työtä tehdään kuusi tuntia päivässä. Prolepäivään kuuluu lisäksi osallistuminen yhteiseen aamunavaukseen ja iltaohjelmaan.

Talkoo-ohjaaja toimii nuorten työnjohtajana ja opastajana. Työtehtävien lisäksi nuorille järjestetään mukavaa vapaa-ajanohjelmaa. Talkoo-ohjaajat tavoitat kesä-heinäkuun ajan numerosta p. 010 3370 667 tai s-postilla prole@aholansaari.fi

Miten haen talkoisiin ?

Jos olet rippikoulun käynyt nuori tai nuorekkaaksi itsesi tunteva, olet tervetullut Aholansaaren nuorisotalkoisiin. Nuorisotalkoolaiseksi eli proleksi voivat hakea kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Tutustu perustietoon prolena olemisesta tästä.

Täytä sähköinen prole-hakemuslomake. Talkoo-ohjaajat ottavat sinuun sen jälkeen yhteyttä ja lähettävät sinulle lisätietoa sekä vahvistavat osallistumisesi talkoisiin. Haku ensi kesän nuorisotalkoisiin on avattu 1.4. alkaen. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Tärkeää !

Alaikäiset ovat talkoissa huoltajan luvalla ja vastuulla. Talkoisiin tullessa sinulla on oltava mukana allekirjoitettu osallistujakortti. Kortin voi tulostaa sivun alareunasta.

Sovi Aholansaareen saapuminen hyvissä ajoin talkoo-ohjaajien kanssa. Kuljetukset sinun täytyy itse järjestää Saareen asti. Mikäli ongelmia kuljetuksissa ilmenee, olethan yhteydessä talkoo-ohjaajiin.

Pääset saareen yleisillä laivavuoroilla, tarkasta aikataulut ennen saapumistasi. Voit saapua Saareen jo talkoita edeltävänä päivänä ja sinulle tarjotaan päivällinen sekä iltapala. Samoin voit lähteä talkoiden jälkeisenä päivänä, jolloin saat syödä aamupalan ja lounaan.

Talkoolaisia pystytään vastaanottamaan kerrallaan maksimissaan kymmenen. Paikat täytetään ilmottautumisejärjestyksessä, joten ole haussasi nopea! Talkoisiin ilmottaudutaan lähtökohtaisesti yhdeksi viikoksi kerrallaan, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä talkoilemaan. Kun olet ollut kuusi päivää töissä, saat yhden vapaapäivän, jolloin voit viettää vapaa-aikaa Saaressa. HUOM! Vapaapäivä saattaa asettua erityisesti konfirmaatioviikkoina keskelle viikkoa, mikäli työntekijöitä tarvitaan viikonlopun aikana.

Tule mukaan, sinua odotetaan!

Lisätietoja alla olevista linkeistä:

Perustietoa   

Osallistujakortti