Pitopalvelu

 

Aholansaari –
persoonallinen juhla- ja kokouspaikka

Aholansaaressa järjestät vieraillesi ikimuistoisen tilaisuuden. Meiltä saat majoituksen, kokous- ja juhlatilat, ruokailut, laivakuljetukset sekä tarpeelliset juhlatarvikkeet juhlaliinoista sakraalivälineistöön. Juhlavieraiden majoitukseen on käytetävissä 120 vuodepaikkaa.

Saariolosuhteet takaavat juhlille ja kokouksille oman rauhan ja samalla virittää sopivaan tunnelmaan.

Perhe- ja sukujuhlat 

Aholansaari on hieno ja erityislaatuinen paikka perhejuhlien, kuten häiden, syntymäpäivien, kastejuhlien, konfirmaatiojuhlan tai muistotilaisuuden järjestämiseen.  Aholansaaresta löytyy kolme kirkkotilaa; iso leirikirkko, Paavon pirtti sekä päärakennuksen kirkko-/juhlasali sekä lukuisia erikokoisia juhlatiloja, jotka on muunneltavissa henkilömäärän ja ohjelman mukaan.

Kokoukset, koulutukset ja TYHY-päivät

Saaressa järjestät vaivattomasti yritys- tai koulutustilaisuuksia. AV-laitteet, kuten videotykki äänentoistojärjestelmällä sekä televisiot ja CD-soittimet ovat käytettävissänne. Tilaisuuden oheen on mahdollista järjestää virkistävää vapaa-ajan ohjelmaa, esim. laivaristeilyä, saaren esittelyä tai liikunnallisia aktiviteettejä. Päivän päätteeksi voi rentoutua rantasaunan lämmössä. Teemme halutessanne tarjouksen myös oheisohjelmasta.  Aholansaaren ympäristö on ihanteellinen uusien ideoiden synnyttämiseen.

Kuljetukset

Isommille ryhmille on mahdollista järjestää yksityiskuljetus laivalla/laivoilla Saareen. Käytössämme on 2 laivaa, joissa molemmissa on paikat 50 hlölle. 

Pitopalvelumme tarjoaa kolme menuvaihtoehtoa

Huom! Pitopöytä tilattavissa vähintään kymmenen hengen ryhmille.

Saaressa pääset helposti irti arjesta.
Kysy tarjoustamme!

p. 010 3370 661 tai
myynti@aholansaari.fi