Majoituskohteet

Majoitusvaraukset Aholansaaren myyntipalvelusta
p. 010 3370661 tai aholansaari@aholansaari.fi
Sesonkiaikojen majoitusvaraukset (helmi-maaliskuu sekä kesä-heinäkuu) laskutetaan varaushetkellä etukäteen.

Hotellihuoneet

   

Huoneistohotelli Sepänpaja  

on Aholansaaren uusin, vuonna 2009 valmistunut majoitusrakennus.

Sepänpajan jokaisesta huoneesta on oma uloskäynti. Huoneiden varustukseen kuuluu oma sauna, WC ja suihku, minikeittiö sekä televisio. Minikeittiön varustukseen kuuluu jääkaappi pakastinlokerolla, keittolevy, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto viidelle henkilölle. Huoneissa on lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto. Sepänpaja sijaitsee lähellä rantaa, josta on hyvät uintimahdollisuudet myös lapsille. Sepänpajan yhteydessä on myös suuri kokoustila Ahjo, jonka saa jaetuksi kahdeksi neljänkymmenen hengen  kokoustilaksi. Ahjossa on myös wc-tilat sekä keittiö jossa on mm. astianpesukone, mikro ja jääkaappi.

Sepänpajan nimi viittaa nuoren Paavo Ruotsalaisen kohtaamiseen seppä Jaakko Högmanin kanssa Laukaan Jyväskylässä 1700-luvun lopulla.


   
Riitan Tupa 

sijaitsee päärakennuksen ja rantasaunan välittömässä läheisyydessä. Yhteensä Riitan Tuvassa on vuodepaikkoja 12, lisävuoteilla kaikkiaan 20.

Riitan Tupa on nimetty Ukko-Paavo Ruotsalaisen vaimon Riitan mukaan.


Annantupa   

sijaitsee noin 150 metrin päässä päärakennuksesta ja Paavon pirtin läheisyydessä. Annantupa on viihtyisä, vaikkakin vaatimaton majoitusrakennus. Kahdella käytävällä on yhteensä 14 kahden hengen huonetta, joista kymmenessä on lisäksi lisävuode. Vuodepaikkoja on yhteensä 38.

Annantupa on saanut nimensä Ukko-Paavo Ruotsalaisen vanhimman tyttären mukaan. Anna-nimisiä olivat myös hänen äitinsä sekä Paavon toinen vaimo, Anna-Loviisa.


Mökit

Mökkien minimi laskutusjakso on 2 vrk.

Rantamökki Katriina 

on viihtyisä mökki aivan rannan tuntumassa. Rauhallisella paikalla sijaitsevassa Katriinassa on 7 vuodepaikkaa, lisävuoteilla +2.

Hyvin varusteltu Katriina palvelee niin suurempia perheitä, perhejuhlia kuin pieniä kokousryhmiäkin. Sekä alakerran suuresta tupakeittiöstä että yläkerran parvekkeelta avautuu kaunis näkymä Syväri-järvelle


  

Rantamökki Erkintupa   

on tunnelmallinen hirsimökki aivan rannan läheisyydessä. Mökin  terassilta ja tuvan ikkunasta aukeaa upea näkymä Syväri-järvelle. Erkintuvassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on 120 cm leveä sänky. Tuvassa on levitettävä sohva, josta saa nukkumapaikan kahdelle.


   

 Rantamökki Sipilä   

on tunnelmallinen hirsimökki aivan rannan läheisyydessä. Mökin  terassilta ja tuvan ikkunasta aukeaa upea näkymä Syväri-järvelle. Sipilässä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on 120 cm leveä sänky. Tuvassa on levitettävä sohva, josta saa nukkumapaikan kahdelle.


Rantamökki Sotkamo   

on tunnelmallinen mökki rannan läheisyydessä. Sen tuvan ikkunasta ja terassilta avautuu näkymä suoraan Syväri-järvelle. Sotkamossa on yksi makuuhuone, jossa on levitettävä sohva sekä tupa, jossa on kaksi levitettävää sohvaa.   Pohjaratkaisunsa ansiosta Sotkamo soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheiden mökiksi.


   

Rantamökki Mäntyterassi   

on kodikas ja viihtyisä hirsitalo päärakennuksen ja rantasaunan läheisyydessä. Kaksikerroksisessa Mäntyterassissa on vuodepaikkoja 9 (ei lisävuoteita).

Mäntyterassista saat lisätietoja pyytämällä aholansaari@aholansaari.fi