Majoituskohteet

Majoitusvaraukset Aholansaaren myyntipalvelusta
p. 010 3370661 tai aholansaari@aholansaari.fi
Sesonkiaikojen majoitusvaraukset (helmi-maaliskuu sekä kesä-heinäkuu) laskutetaan varaushetkellä etukäteen.

Hotellihuoneet

   

Huoneistohotelli Sepänpaja  

on Aholansaaren uusin, vuonna 2009 valmistunut majoitusrakennus.

Sepänpajan jokaisesta huoneesta on oma uloskäynti. Huoneiden varustukseen kuuluu oma sauna, WC ja suihku, minikeittiö sekä televisio. Minikeittiön varustukseen kuuluu jääkaappi pakastinlokerolla, keittolevy, mikroaaltouuni sekä astiasto viidelle ihmiselle. Huoneissa on lattialämmitys ja koneellinen ilmastointi. Sepänpaja sijaitsee lähellä rantaa, josta on hyvät uintimahdollisuudet myös lapsille. Sepänpajan yhteydessä on myös yli 40:lle hengelle sopiva kokoustila Ahjo.

Sepänpajan nimi viittaa nuoren Paavo Ruotsalaisen kohtaamiseen seppä Jaakko Högmanin kanssa Laukaan Jyväskylässä 1700-luvun lopulla.


   
Riitan Tupa 

sijaitsee päärakennuksen ja rantasaunan välittömässä läheisyydessä. Yhteensä Riitan Tuvassa on vuodepaikkoja 12, lisävuoteilla kaikkiaan 20. Lisätietoja kohteesta pdf -tiedostossa.

Riitan Tupa on nimetty Ukko-Paavo Ruotsalaisen vaimon Riitan mukaan.


Annantupa   

on rivitalo, joka sijaitsee noin 150 metrin päässä päärakennuksesta ja Paavon pirtin läheisyydessä. Annantupa on viihtyisä, vaikkakin vaatimaton majoitusrakennus. Kahdella käytävällä on yhteensä 14 kahden hengen huonetta, joista jokaisessa on lisävuode. Vuodepaikkoja on yhteensä 40. Lisätietoja kohteesta pdf -tiedostossa.

Annantupa on saanut nimensä Ukko-Paavo Ruotsalaisen vanhimman tyttären mukaan. Anna-nimisiä olivat myös hänen äitinsä sekä Paavon toinen vaimo, Anna-Loviisa.


Mökit

Mökkien minimi laskutusjakso on 2 vrk.  

 

Rantamökki Katriina 

on viihtyisä mökki aivan rannan tuntumassa. Rauhallisella paikalla sijaitsevassa Katriinassa on 7 vuodepaikkaa, lisävuoteilla +2.

Hyvin varusteltu Katriina palvelee niin suurempia perheitä, perhejuhlia kuin pieniä kokousryhmiäkin. Sekä alakerran suuresta tupakeittiöstä että yläkerran parvekkeelta avautuu kaunis näkymä Syväri järvelleLisätietoja kohteesta pdf -tiedostossa.


  

Rantamökki Erkintupa   

on tunnelmallinen hirsimökki aivan rannan läheisyydessä. Mökin  terassilta ja tuvan ikkunasta aukeaa upea näkymä Syväri järvelle. Vuodepaikkoja mökissä on 3 ja lisävuoteilla +3. Lisätietoja kohteesta pdf -tiedostossa.


   

 Rantamökki Sipilä   

on tunnelmallinen hirsimökki aivan rannan läheisyydessä. Mökin  terassilta ja tuvan ikkunasta aukeaa upea näkymä Syväri järvelle. Vuodepaikkoja mökissä on 3 ja lisävuoteilla +3. Lisätietoja kohteesta pdf -tiedostossa.


Rantamökki Sotkamo   

on tunnelmallinen mökki rannan läheisyydessä. Sen tuvan ikkunasta ja terassilta avautuu näkymä suoraan Syvärin järvelle. Sotkamossa on vuodepaikkoja 3 ja lisävuoteilla +3. Pohjaratkaisunsa ansiosta Sotkamo soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheiden mökiksi. Lisätietoja kohteesta pdf -tiedostossa.


   

Rantamökki Mäntyterassi   

on kodikas ja viihtyisä hirsitalo päärakennuksen ja rantasaunan läheisyydessä. Kaksikerroksisessa Mäntyterassissa on vuodepaikkoja 9 (ei lisävuoteita).

Mäntyterassista saat lisätietoja pyytämällä aholansaari@aholansaari.fi

Majoitushinnasto