Kieli: Fi En Ru
EtusivuKulkuyhteydetMajoitusRuokailuKokoukset & juhlatSeurakunnilleTapahtumiaRyhmilleNuorille

Kokous- ja juhlatilat

Päärakennuksen juhlasali on tyylikäs ja avara kokoustila, johon mahtuu noin 100 henkilöä.

Juhlasali on monipuolinen tila kokousten ja juhlien käyttöön. Pöytien ja tuolien järjestystä muuttamalla salista saa oivallisen tilan suuremmankin seurueen ruokailuun tai kokousseminaariin.

Juhlasalin varustuksena on mm. flyygeli, äänentoisto ja AV-välineet. Koko päärakennuksessa on koneellinen ilmastointi.

Juhlasali on vihitty kirkkotilaksi. Se on oivallinen paikka jumalanpalvelusten, hartausten tai perhejuhlien kuten häiden järjestämiseen. Kirkkosaliin on saatavilla normaali sakraalivälineistö.

Tilavuokra 100 €/vrk.

Päärakennuksen kokoushuone on juhlasalin vieressä sijaitseva yli 30 hengen kokoustila. Ikkunoista avautuu kaunis maisema Syvärijärvelle.

Eri tavoin kalustamalla kokoushuone palvelee monipuolisesti kokouksia ja juhlia.

Tila voidaan yhdistää juhlasalin kanssa liukuovien avulla.

Varustuksena ovat AV-välineet ja kiinteä valkokangas. Koko päärakennuksessa on koneellinen ilmastointi.

Tilavuokra 50 €/vrk.

Kabinetti Edithin sali on päärakennuksen tunnelmallinen sali 10-20 hengelle. Sen kalustus on tuotu Hyvämäen ruustinnan kammarista Aholansaaren yläpihalta. Sali on nimetty Aholansaaressa kesäpappilaansa 1900-luvun alussa pitäneen Varpaisjärven kirkkoherran Kleofas Hyvämäen lesken Edithin mukaan.

Edithin salin ikkunoista avautuu kaunis näkymä Syvärijärvelle. Sali soveltuu pääasiassa pienempien ryhmien juhliin ja kokouksiin.

Tilavuokra 50 €/vrk.

Sepänpajan kokoussali Ahjo on avara ja uudenaikainen kokoustila. Se sijaitsee 2009 valmistuneen huoneistohotelli Sepänpajan yhteydessä.

Ahjo on rauhallisella paikalla aivan rannan tuntumassa. Siellä ovat pöytäpaikat reilulle 30 hengelle ja tuolipaikkoja, esim. seminaareihin noin 80 hengelle. .

Ahjossa on lisäksi jakelukeittiö, jossa kahvinkeittimet, vedenkeitin, mikro, sähköliesi ja -uuni, astianpesukone ja tilava jääkaappi. Ns. iltapala astiasto löytyy noin 50 hengelle. Käytävältä löytyy kaksi WC:tä. Ahjon yhteydessä on myös tilava ja viihtyisä lasiterassi.

Ahjo palvelee erityisesti Sepänpajassa majoituttuvia kokous- ja leiriryhmiä.

Tilavuokra 100 €/vrk.

Leirikirkko on Päärakennuksen läheisyydessä metsän siimeksessä sijaitseva katettu ulkoilma-auditorio.

Istumapaikkoja leirikirkossa on kaikkiaan 800. Mainion akustiikkansa ja kokonsa ansiosta se soveltuu suurenkin joukon kokouksiin, seminaareihin, teatteriesityksiin, jumalanpalveluksiin tai juhliin kuten häihin. 

Leirikirkkossa on kiinteä äänentoisto, jota voidaan vahvistaa suunnattavilla aktiivikaijuttimilla. Kirkkoon on saatavilla myös siirrettävä valkokangas, sähköurut ja normaali sakraalivälineistö. Alttarikaiteet ovat siirrettäviä, mikä lisää tilan monikäyttöisyyttä.

Tilavuokra 50€/vrk
 

Annantuvan takkahuone sijaitsee nimensä mukaisesti Annantuvassa. Se on tunnelmallinen, 10-15 hengelle sopiva ryhmätila.

Takkahuoneen yhteydessä on pieni jakelukeittiö.

Annantuvan takkahuoneen yhteydessä on myös oma WC ja sauna noin 10 hengelle.

Annatupa tarjoaa myös majoituspaikkoja 14:ssa kahden hengen huoneessa.

Tilavuokra 50 €/vrk.

Juhanantuvan yläkerta on tunnelmallinen kokoussali noin 40 hengelle. 

Juhanantupa sijaitsee Paavon pirtin läheisyydessä kauniin maalaismaisemaseman keskellä. Alunperin navettarakennuksena ollut rakennus on kunnostettu ensin ruokalakäyttöön. Nykyään se palvelee kokous-, opetus- ja juhlakäytössä.

Juhanantupa on nimetty Ukko-Paavo Ruotsalaisen pojan mukaan.

Tilavuokra 100 €/vrk.

Rantamökki Katriina on tilava ja ylellisesti varustettu mökki rauhallisella paikalla Syvärin rannalla. 

Sen tilava tupakeittiö palvelee monipuolisesti pieniä kokousryhmiä sekä perhejuhlia.

Katriinassa on 7 vuodepaikkaa, lisävuoteilla kaikkiaan 9. Sekä alakerran suuresta tupakeittiöstä että yläkerran parvekkeelta avautuu näkymä Syvärijärvelle. Alakerrassa on lisäksi kaksi kahden hengen makuuhuonetta, sauna sekä suihku ja WC.

Yläkerrasta löytyy kolmen hengen tilava makuuhuone sekä avara aulatila.

Tupakeittiö on varustettu täydellisesti keittiötarvikkeilla: sieltä löytyvät sähköuuni ja -hella, jääkaappi/pakastin, astiastot, mikroaaltouuni, astianpesukone sekä runsaasti työskentelytilaa. Lisäksi tupakeittiössä on takka, televisio ja radio/CD-soitin.

Mökin vuorokausihinta 160-200 €.

Juhanantuvan takkahuone on tunnelmallinen matala ja lämminsävyinen vpaa-ajantila. Se sijaitsee vanhasta navetasta saneeratun rakennuksen alakerrassa.

Takkahuoneessa mahtuu oleskelemaan noin 40  henkilöä. Se soveltuu erityisesti illanistujaisten käyttöön.

Tilavuokra 50 €/vrk.

Paavon pirtti on 1800-luvulla rakennettu tunnelmallinen savupirtti. Sen uudempi, 1852 rakennettu suuri savupirtin puoli palvelee hartaus-, kokous- ja seuratilana. 

Savupirtissä on istumapaikkoja kaikkiaan yli 90 hengelle. 

Pirtti toimii nykyään museona ja seuratupana. Se on vihitty kirkkotilaksi, joten se on oivallinen paikka esimerkiksi avioliitom vihkimisen tai siunaamisen järjestämiseen.

Tilavuokra 50 €/vrk.

Rippiriihi on pieni luokkatila rauhallisella paikalla jalkapallokentän ja Paavon pirtin läheisyydessä. Istuma- ja pöytäpaikkoja siinä on kaikkiaan 30 hengelle.

Rippiriihi palvelee nimensä mukaisesti pääasiassa rippikouluryhmiä ja on ainoastaan kesäkäytössä.

Tilavuokra 50 €/vrk.

Aholansaari, 73310 Tahkovuori
Puh. 050 464 1000
**@**