Kieli: Fi En Ru
EtusivuKulkuyhteydetMajoitusRuokailuKokoukset & juhlatSeurakunnilleTapahtumiaRyhmilleNuorille

Ole prole!

Nuorten talkoot kutsuvat mukaan taas kesällä 2017.

Talkootoiminnalla on herännäisyydessä pitkät juuret ja se on myös oivallinen tapa kantaa oman osaamisen mukainen työpanos saaren hyväksi.

Talkooperinteen mukaisesti talkoisiin osallistuva nuori ansaitsee työllään majoituksen ja ruokailut Aholansaaressa. Talkoojakso kestää yleensä viikon ja työtä tehdään kuusi tuntia päivässä. Prolepäivään kuuluu lisäksi osallistuminen yhteiseen aamunavaukseen ja iltaohjelmaan.

Talkoo-ohjaaja toimii nuorten työnjohtajana ja opastajana. Työtehtävien lisäksi nuorille järjestetään vapaa-ajanohjelmaa

Ole prole !

Jos olet rippikoulun käynyt nuori tai nuorekkaaksi itsesi tunteva, olet tervetullut Aholansaaren nuorisotalkoisiin.

Kesällä 2017 nuorisotalkoolaiseksi eli proleksi voivat hakea kaikki rippikoulun käyneet nuoret.

Miten haen talkoisiin ?

Tutustu perustietoon prolena olemisesta tästä.

Täytä sähköinen prole-hakemuslomake. Haku kesän 2017 nuorisotalkoisiin avataan 1.4.2017.

Talkoo-ohjaajat ottavat sinuun sen jälkeen yhteyttä ja lähettävät sinulle lisätietoa sekä vahvistavat osallistumisesi talkoisiin.

Tärkeää !

Alaikäiset ovat talkoissa huoltajan luvalla ja vastuulla. Talkoisiin tullessa sinulla on oltava mukana allekirjoitettu osallistujakortti. Kortin voi tulostaa sivun alareunasta.

Sovi Aholansaareen saapuminen hyvissä ajoin talkoo-ohjaajien kanssa. Kuljetukset sinun täytyy itse järjestää Saareen asti. Mikäli ongelmia kuljetuksissa ilmenee, olethan yhteydessä talkoo-ohjaajiin.

Pääset saareen yleisillä laivavuoroilla, tarkasta aikataulut ennen saapumistasi. Voit saapua Saareen jo talkoita edeltävänä päivänä ja sinulle tarjotaan päivällinen sekä iltapala. Samoin voit lähteä talkoiden jälkeisenä päivänä, jolloin saat syödä aamupalan ja lounaan.

 

Talkoolaisia pystytään vastaanottamaan kerrallaan maksimissaan kymmenen. Paikat täytetään ilmottautumisejärjestyksessä, joten ole haussasi nopea! Talkoisiin ilmottaudutaan lähtökohtaisesti yhdeksi viikoksi kerrallaan, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä talkoilemaan. Kun olet ollut kuusi päivää töissä, saat yhden vapaapäivän, jolloin voit viettää vapaa-aikaa Saaressa. HUOM! Vapaapäivä saattaa asettua erityisesti konfirmaatioviikkoina keskelle viikkoa, mikäli työntekijöitä tarvitaan viikonlopun aikana.

Tule mukaan, sinua odotetaan!

Terveisin kesän 2017 talkoo-ohjaajat:

Simo Rinkinen

Petro Pitkänen (vain kesäkuu)


pdf liite

Nuorisotalkoiden osallistujakortti
Aholansaari, 73310 Tahkovuori
Puh. 050 464 1000
**@**