Kieli: Fi En Ru
EtusivuKulkuyhteydetMajoitusRuokailuKokoukset & juhlatSeurakunnilleTapahtumiaRyhmilleNuorille

 

 

 

Aholansaarisäätiö hakee

TOIMINNANJOHTAJAA (toimitusjohtaja)

johtamaan ja kehittämään säätiön toimintaa. Hakuaikaa on 2.5.2017 asti. Mahdolliset haastattelut järjestetään 26.5. Tehtävä tulisi ottaa vastaan 1.8. tai sopimuksen mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista on valittavan esitettävä RRL 6. § 2. momentin mukainen rikosrekisteriote.

 

Aholansaarisäätiön tarkoitus on ”herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen kirkko- ja kulttuurihistoriallisen perinnön vaaliminen sekä hengellisen elämän ylläpitäminen ja edistäminen herännäisyyden hengessä. Säätiön tarkoituksena on myös rakentaa ja ylläpitää Kuopion kaupungin Aholansaaressa olevia kiinteistöjä” (sääntöjen 2 §). Tarkoituksen toteuttamiseksi säätiö mm. ylläpitää Aholansaaren leiri-, kurssi- ja vapaa-ajankeskusta ja sen vaatimaa majoitus-, kurssi- ja ruokalatoimintaa.

 

Säätiön toiminnanjohtajan tehtävä on johtaa säätiön toimintaa kokonaisvaltaisesti hallituksen asettamien suuntaviivojen ja tavoitteiden mukaisesti. Arvostamme tehtävän hoidossa liiketalouden osaamista, matkailu- ja palvelualan kokemusta, talous- ja henkilöstöhallinnon osaamista, johtamistaitoja, organisointikykyä ja lämminhenkistä asiakaspalvelua. Odotamme toiminnanjohtajalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja riittävää kokemusta. Odotamme valittavan sitoutuvan säätiön arvoihin.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n pyydämme lähettämään palkkatoivomuksineen 2.5.2017 mennessä säätiön hallituksen puheenjohtajalle osoitteeseen **@**. Hän antaa lisätietoja tehtävästä (puh. 0400 545 624).

 

Aholansaari, 73310 Tahkovuori
Puh. 050 464 1000
**@**