Kieli: Fi En Ru
EtusivuKulkuyhteydetMajoitusRuokailuKokoukset & juhlatSeurakunnilleTapahtumiaRyhmilleNuorille

Aholansaaren kesä

Tule retkelle Aholansaareen!

Laivamatka

Aholansaareen kuljetaan katetulla laivalla.  Laivassa on myös vauvojen pelastusliivejä. Laivamatka kestää noin 10 minuuttia. Laivaan pääsee lastenvaunuilla ja pyörätuolilla.

Liikkuminen saaressa

Aholansaaren tiet ovat hiekkateitä tai polkuja. Maastossa on korkeuseroja. Liikuntarajoitteisia avustetaan tarvittaessa. Tarjoamme mahdollisuuden kuljetukseen rannasta. Ennakkotilaukset puh: 050 464 1000.

Lounasravintola Hunajan Pisara

Aholansaaren päärakennuksessa on lounasravintola Hunajan Pisara. Kaikki ruuat ovat laktoosittomia, muita erityisruokavalioita valmistetaan tilauksesta.
Kesäsesongin hiljennyttyä elokuusta eteenpäin lounasravintola palvelee yleensä vain Aholansaaren tapahtumien yhteydessä.

Kioski-vastaanotto Saaren veräjä

Saaren veräjä sijaitsee päärakennuksessa ja palvelee klo 9-15 Aholansaaren aukioloaikoina. Sieltä  voi ostaa kahvia ja kahvileipää, virvokkeita, jäätelöä, makeisia ja Saaren matkamuistoja.

Vastaanotto opastaa Aholansaaren vierailijoita. Vastaanotosta on saatavilla Saaren karttaa.

WC-tilat

Wc-tilat löytyvät saaren päärakennuksesta, jossa on myös inva-wc.

Nähtävyydet/tutustu näihin:

Saaren pihapiirissä voi liikkua vapaasti ja tutustua mm. Paavo Ruotsalaisen savupirttimuseoon, leirikirkkoon ja päärakennuksen pienoisnäyttelyihin. Päärakennuksen läheisyydestä lähtee non 2 kilometrin luontopolku.
 

Uutta Aholansaaressa!
Saaren tarina -kuunnelmakierros, joka on toteutettu Audio Guide -tekniikalla. Saat vastaanotosta korvakuulokkeet, joista omaan tahtiin kulkiessasi kuulet Saaren tarinaa seitsemässä eri kohteessa.
Kierroksen kesto 30-45 min. Hinta 10€.

Lasten leikkipaikka

Päärakennuksen läheisyydessä on lapsille leikkimökki ja hiekkalaatikko.

Uimaranta

Aholansaaressa on yksi yleinen uimaranta Sepänpaja- majoitusrakennuksen läheisyydessä. Uiminen on luvallista molempien rantasaunojen rannoista. Opastus uimapaikoille vastaanotosta.

Avotulen tekeminen

Avotulen tekeminen kaikilla ulkoalueilla on ehdottomasti kiellettyä palovaaran vuoksi. Aholansaaren kota on vapaasti käytettävissä retkeilijöille ja siellä olevaan tulisijaan saa sytyttää tulen. Opastus vastaanotosta.

 


 

Aholansaari, 73310 Tahkovuori
Puh. 050 464 1000
**@**